Over mijn bedrijf

Ramona Simonis Training is een jong en ambitieus bedrijf gericht op het verzorgen van personal trainingen. Ik, Ramona, heb mijn bedrijf met veel passie en plezier opgezet. Met een erkend NL fitnesstrainer certificering, een rugzak met jarenlange trainingservaring en oog voor detail, begeleid ik mensen op het gebied van voeding, training en mindset. Ik sta voor ontwikkeling, niet alleen op fysiek gebied, maar ook als mens zijnde. Mijn visie “reach your potential” beweegt als een rode draad door mijn trainingen. Samen met jou ga ik de uitdaging aan om je grenzen op te zoeken en te verleggen. Ik ben er om je te laten zien wat je allemaal kunt bereiken als je bereidt bent om ervoor te werken.

Wie ben ik

Ik ben Ramona Simonis, 26 jaar en wonend in Assen. Bewegen is er met de paplepel ingegoten. Ik heb veel sporten met plezier beoefend, van turnen tot voetbal en ben ik nu al enkele jaren fanatiekeling in Crossfit. Naast al het sporten ben ik ook werkzaam in de zorg als logopedist. In het werk als logopedist help ik mensen van jong tot oud met spraak- en taalproblemen, slikproblemen en stemproblemen.

Door de jaren heen heb ik veel over sport en voeding geleerd en is de passie ontstaan om mijn kennis en ervaring te delen met anderen. In 2019 ben ik gestart met de opleiding Personal Training en heb ik mij gespecialiseerd in voeding om mijn kennis te verbreden. In 2020 heb ik mijn eigen bedrijf opgezet. Wat onderscheidt mij van de rest? Als personal trainer en voedingsdeskundige laat ik jou niet alleen je doelen behalen, maar we behouden deze ook! Want daar zit toch echt de grootste uitdaging…