1. Intake

  Voordat je aan de slag gaat is het belangrijk om te weten of er een klik is. De eerste afspraak is bedoeld als kennismaking waarin we samen gaan kijken naar jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Uit deze afspraak wordt met wederzijds goedvinden duidelijk of we met elkaar aan de slag gaan en wordt globaal de werkwijze en duur van de personal training uitgestippeld.
 2. Meten en wegen

  Om gericht aan de slag te kunnen is het belangrijk om te weten wat jouw beginsituatie is. Deze beginsituatie wordt bepaald aan de hand van een meting op de weegschaal die jouw lichaamssamenstelling meet. Ook wordt jouw omvang gemeten aan de hand van een vierpuntsmeting. Vervolgens zal ik in de zaal jouw algemene kracht, flexibiliteit en cardiovasculair uithoudingsvermogen in kaart brengen.
 3. Doelstelling

  Nadat  je hebt besloten om je leven te gaan veranderen en een commitment aan bent gegaan met jezelf én mij als personal trainer, wordt er een doelstelling geformuleerd. Waar sta je nu en waar wil je naar toe?
 4. Trainingen

  Je fysieke beginsituatie is nu in kaart gebracht en de doelstelling is geformuleerd. Nu ga je aan de slag met een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema. Tijdens de personal training sessies wordt er getraind met als doel om de belastbaarheid van het lichaam te verhogen.
 5. Voeding (optioneel)

  In week 1 van het programma vraag ik je om een voedingsdagboek van 4 dagen inclusief weekend in te vullen. Na het zien van dit voedingsdagboek wordt er een actieplan opgesteld waarin stapsgewijs wordt gewerkt aan een gezonde en gebalanceerde voeding. We gaan samen op zoek naar een manier van eten wat bij jouw levensstijl past en waar jij je goed bij voelt.
 6. Evaluatie

  De trainingen zijn geheel gericht op jouw lichaam en zijn goed te volgen. Tussentijds vinden er evaluaties plaats om te kijken hoe je lichaam reageert en of de belastbaarheid verhoogd kan worden. Stap voor stap wordt de intensiteit van het programma aangepast aan de fysieke mogelijkheden.